a
Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit duis sed.
Monday - Friday 08:00 - 20:00

Saturday and Sunday - CLOSED

+ 0800 2466 7921

office@mikado-themes.com

34th Avenue

New York, W2 3XE

040 - 3686241

06 - 46243311

Top

Nieuwe website online

Eigenlijk zijn we te druk. Te druk met de projecten waar we mee bezig zijn en die nog komen gaan. Want daarin ligt onze passie. Werken met stenen, rechtstreeks uit de natuur. Soms puur natuur gelaten, of juist bewerkt tot een nog mooier product. Het liefst zijn we vanaf de ontwerptafel betrokken bij het bouwproject en laten het niet meer los totdat het project is opgeleverd. We denken mee, niet alleen in materiaalkeuze, maar ook in de zo efficiƫnt mogelijke inzet van materialen en mankrachten. En pas als het product is toegepast in het bouwproject, komt het volledig tot zijn recht. Dat is waarom we dit doen. NNI. Met een breed netwerk voor producten en mankracht, veelzijdige kennis en betrokkenheid brengen we samen met jou ieder bouwproject tot een succesvol einde.

Of het nu gaat om een duurzame bestrating van een station, de gevelbekleding van een prestigieus kantoorgebouw of een complex maatwerk centrumplan, NNI draait hier haar hand niet voor om. We zijn van alle markten thuis. Met meer dan 40 jaar ervaring is NNI de geschikte partij wanneer de expertise voor natuursteen toepassingen wordt gevraagd voor de meest uiteenlopende en complexe projecten zoals de herontwikkeling van centrumgebieden, de realisatie van nieuwbouwwijken, de bouw van een nieuw kantoorgebouw, appartementencomplex of schoolgebouw. Maar ook voor infrawerken of de aanleg van sluizen kun je een beroep doen op de know-how van NNI.

En dat wilden we je toch graag vertellen. Op onze nieuwe website. Niet te lang van stof. Want dat zijn wij ook niet. To the point.

NNI – DAAR KUN JE OP BOUWEN

Share