a
Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit duis sed.
Monday - Friday 08:00 - 20:00

Saturday and Sunday - CLOSED

+ 0800 2466 7921

office@mikado-themes.com

34th Avenue

New York, W2 3XE

040 - 3686241

06 - 46243311

Top
 

Over Ons

NNI- Daar kun je op bouwen

De Nederlandse Natuursteen Industrie, oftewel NNI, is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen verschillende partijen die ieder reeds tientallen jaren ervaring hebben in hun eigen disciplines binnen dit vakgebied. Door de bundeling van krachten is een doeltreffend veelzijdig en flexibel bedrijf ontstaan dat met gemak de meest complexe bouwwerken in natuursteen, keramiek of composiet aan kan. Dankzij directe import bij de groeve of fabriek, weten we welke kwaliteit we kopen en kunnen we invloed uitoefenen op de arbeidsomstandigheden en de milieubelasting.

Leg dus gerust je bouwproject aan ons voor. We denken met je mee over materialen, toepassingen, budgetten, logistiek en mankrachten. Gecombineerd met onze veelzijdige kennis en betrokkenheid, brengt NNI samen met jou ieder bouwproject tot een succesvol einde. 

Drijvende kracht achter NNI

Leon van Wershoven staat aan het roer van de NNI. Leon studeerde af aan de HTS Bouwkunde in Tilburg en is sindsdien werkzaam in natuursteenprojecten. Inmiddels heeft hij meer dan 40 jaar ervaring in woning-, utiliteitsbouw en infra en heeft hij tientallen uiteenlopende projecten op zijn naam staan. Voor gevelsystemen voor kantoorgebouwen, de bestrating van een station of de maatwerk gevelelementen van een complete woonwijk draait hij zijn hand niet om. Enkele bekende projecten van de hand van Leon zijn het kenniscentrum van de Rabobank in Roermond, het station in Venlo en het nieuwbouwproject Parkhagen in Sint Michelsgestel.

Kennispartner met passie

Recentelijk heeft NNI enkele werken overgenomen van Natumar, waarvan de eigenaar Claudio Felix ook geen onbekende is binnen de natuursteenbranche. Zijn bedrijf werd in 1963 opgericht door zijn vader, maar inmiddels werkt Claudio zelf al ruim 30 jaar in de stenen. Ook hij heeft hele grote projecten op zijn naam staan, zoals de nieuwe vloeren van Hoog Catharijne in Utrecht en de gevelbekleding van diverse hotels en kantoorgebouwen.

In 2019 besloot Claudio het roer om te gooien en naar Spanje te vertrekken. Daar werkt hij nu tussen de marmergroeves als adviseur van het materiaal waar hij zo’n liefhebber van is. Voor de lopende werken van NNI blijft hij als kennispartner beschikbaar. Lees hier Claudio’s verhaal in een publicatie van vakblad natuursteen. 

Betrokken leverancier

Nibo Stone, al sinds 1923 een belangrijke leverancier van natuursteen producten in de bouw, is betrokken bij de NNI als het gaat om materialenkennis en de inkoop van natuursteen. Door eigen productiefaciliteiten wereldwijd biedt Nibo Stone een gegarandeerde kwaliteit en een direct prijsvoordeel voor de opdrachtgever. Door de bundeling van de gezamenlijke inkoop netwerken, kan een hoge kwaliteit, gunstige inkoopprijzen en een betrouwbare levering worden gegarandeerd.

Nibo Stone heeft zowel als leverancier van NNI als zelf vele complexe natuursteenprojecten op haar naam staan. 

Meer informatie op: www.nibostone.nl

OP ZOEK NAAR EEN BOUWPARTNER IN NATUURSTEENWERKEN?

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

CONTACT

Onze experts

Verschillende partijen bundelden hun krachten en combineerden kennis en ervaring in een nieuwe partij: Nederlandse Natuursteen Industrie. Inmiddels heeft NNI al flink wat prestigieuze projecten op haar naam staan.

mkd-team-image

Leon van Wershoven

Directeur

Voor al je vragen over advies, de engineering, de montage of andere operationele zaken kun je bij Leon van Wershoven terecht.

mkd-team-image

Maurice van Nieuwenborg

Directeur Nibo Stone

Als hoofdleverancier aan NNI, staat Maurice je graag persoonlijk te woord voor al je vragen over (de inkoop van) natuursteen, composiet en keramiek.