a
Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit duis sed.
Monday - Friday 08:00 - 20:00

Saturday and Sunday - CLOSED

+ 0800 2466 7921

office@mikado-themes.com

34th Avenue

New York, W2 3XE

040 - 3686241

06 - 46243311

Top
 

Projecten

NNI kent een grote diversiteit van reeds uitgevoerde projecten zoals de herontwikkeling van centrumgebieden, de realisatie van nieuwbouwwijken, de bouw van een nieuw kantoorgebouw, appartementencomplex of schoolgebouw. Maar ook voor infrawerken , stations, of de aanleg van sluizen kun je een beroep doen op de know-how van NNI.

  • All Projects
  • Utiliteitsbouw
  • Woningbouw

Fontys, Eindhoven

NNI plaatst momenteel natuursteen gevelbekleding voor 3 nieuwe gebouwen op de Fontys in Eindhoven.

Change=, LRC Utrecht

NNI monteert momenteel 375 m2 gevelplaten in Belgisch hardsteen aan het eerste appartementsblok van nieuwe wooncomplex.

Trap Tivoli Vredenburg, Utrecht

De betonnen trap voor muziekgebouw Tivoli werd bekleed met donkergrijze platen van graniet uit China. NNI verzorgde de levering en de montage van de granieten traptreden.

Sphinxkwartier, 1e fase, Maastricht

Op de plek van de voormalige aardewerkfabriek Sphinx rijst een nieuwe woonwijk, midden in Maastricht. NNI leverde en monteerde diverse afbouwelementen in Belgisch hardsteen.

Waterdorp (paal 1 en 12), Amersfoort

NNI leverde en plaatste de natuurstenen bloktreden en natuursteen bekleding van de betonnen trapbordessen bij de nieuwbouwwoningen van dit project in Vathorst.

Oranjekwartier fase 3, Amsterdam

Maar liefst 720 m2 plint van de woontoren Oranjekwartier fase 3 werden door NNI bekleed met beige moullons –metselstenen- uit Frankrijk.

Ligne, Sittard

De grote stadshal van Ligne Sittard werd door NNI verfraaid met rode granieten vloertegels en een balie in blokken van hetzelfde materiaal.

OP ZOEK NAAR EEN BOUWPARTNER IN NATUURSTEENWERKEN?

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

CONTACT