a
Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit duis sed.
Monday - Friday 08:00 - 20:00

Saturday and Sunday - CLOSED

+ 0800 2466 7921

office@mikado-themes.com

34th Avenue

New York, W2 3XE

040 - 3686241

06 - 46243311

Top

Nieuwe mijlpaal voor De Entree Amsterdam

Aan de centrumzijde van station Amsterdam Centraal bouwt hoofdaannemer Max Bögl aan de vernieuwing van het stationsgebied. Onlangs werd een nieuwe mijlpaal bereikt in het project, dat wordt gezien als een van de meest spraakmakende en complexe infraprojecten van Nederland.

Nu het dak op de ondergrondse fietsenstalling was geplaatst, kon het bassin gevuld worden met maar liefst 14.000 m3 water en kunnen de voor Amsterdam zo typerende rondvaartboten hun oude routes weer varen. De fietsenstalling gaat plaats bieden aan zo’n 7.000 fietsen.

Na de afwerking van de Cuyperstrap  van de nieuwe verbinding vanuit de centrale hal naar het onderliggende metrostation en de bruggen en trappen buiten, is N-NI nu volop bezig aan de entree van de fietsenstalling. Wanden en vloeren worden bekleed met de grijs gespikkelde graniet de Oriënt Dark en een grijsblauwe wat drukkere graniet, de Azul noche.  NNI verzorgt de volledige engineering, levering en montage van het natuursteen. En het gaat goed, aldus Leon van Wershoven. “Alles past tot op de mm nauwkeurig”.

NNI – DAAR KUN JE OP BOUWEN

Share