a
Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit duis sed.
Monday - Friday 08:00 - 20:00

Saturday and Sunday - CLOSED

+ 0800 2466 7921

office@mikado-themes.com

34th Avenue

New York, W2 3XE

040 - 3686241

06 - 46243311

Top
 

Onze Diensten

ONDERSTEUNING IN IEDERE FASE

Hotel van der Valk tiel verkl

Advisering

In materiaal, toepassing en montage

lees meer

Engineering

Uitwerken van tekeningen, productielijsten en verankeringsplan

lees meer

Inkoop

Ons brede inkoopnetwerk zorgt voor goedkoop, kwaliteit en een verantwoorde inkoop

lees meer

Montage

Ervaren mankrachten voor een flexibele planning

lees meer

Onderhoud

Onderhoud of impregnering van de natuursteenwerken

lees meer

Nazorg

Ook na oplevering blijven we ondersteunen

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BOUWPARTNER IN NATUURSTEENWERKEN?

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

CONTACT

Advisering

Veelal wordt er in een vroeg stadium van een project expertise gewenst. NNI adviseert in materiaalkeuze, afwerking, toepassing en montagemogelijkheden. Het grote voordeel van het vroegtijdig betrekken van NNI bij het bouwproject is dat het ontwerp kan worden aangepast aan een efficiëntere bouwtechnische detaillering zodat uiteindelijk goedkoper kan worden gebouwd en doorlooptijden kunnen worden verkort.  We proberen altijd zo breed mogelijk mee te denken, waardoor de kans op problemen of meerwerk in de uitvoeringsfase tot een minimum wordt gereduceerd. Hierbij kijken we niet alleen naar de toepassing, maar ook naar budgetten, logistiek en mankrachten. Dit maakt onze aanpak effectief en efficiënt. 

94-ONS_juristen_koop_nieuwbouw_1200x800px
a

Engineering

Voorafgaande aan de feitelijke realisatie van het bouwproject start de engineeringsfase, waarin het ontwerp wordt omgezet in de feitelijke realisatie.  Een belangrijke fase, want deze is bepalend voor verdere verloop van het bouwproject. Dit voortraject omvat bijvoorbeeld het tekenwerk (ook in BIM), die daarna kunnen worden omgezet in uitvoeringsplannen, het opstellen van de productielijsten, het uitwerken van een verankeringsplan (in geval van gevelbekleding), etc. Alles wordt nauwkeurig op elkaar afgestemd en ook de uitvoerbaarheid wordt hierbij realistisch getoetst. Ook analyses van de risico’s op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid komen hierbij aan de orde. NNI heeft alle kennis in huis om je ontwerp tot een succesvol uitvoeringsplan om te zetten. 

Inkoop en levering

NNI beschikt over brede inkoopnetwerken en productiefaciliteiten in zowel Nederland als het land van herkomst, zoals China, India, Portugal, Italië, Turkije en België. Dit maakt het mogelijk altijd goedkoop, kwalitatief en efficiënt in te kopen, zonder dat leveringstermijnen in gevaar komen. Hoe eerder we bij het bouwproject zijn betrokken, hoe optimaler we gebruik kunnen maken van dit brede inkoopnetwerk en de faciliteiten wereldwijd. Maar ook binnen Nederland kan snel geschakeld worden voor een nalevering wegens manco of breuk. Een verantwoorde inkoop op het gebied van veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu in de hele productieketen staat hierbij hoog in het vaandel (zie ook onze deelname aan het Initiatief Trustone).

groeve egypte

Montage

NNI beschikt over een ruim netwerk van ervaren mankrachten, direct inzetbaar voor een flexibele planning van de montage. Stuk voor stuk zijn dit professionele stellers die volgens de normen van de bouwplaats snel en efficiënt werk leveren. Zij hebben niet alleen kennis van de diverse montagetechnieken, maar ook van de unieke eigenschappen van de steen die ze plaatsen en de bevestigingseisen die die specifieke steen stelt. Uiteraard zijn alle stellers en N-NI VCA gecertificeerd. Zij onderhouden korte communicatielijnen met zowel de uitvoerder op de bouwplaats als de projectleider van NNI. Zodoende kan snel geschakeld worden en faalkosten tot een minimum worden gereduceerd.

Onderhoud en impregnatie

Indien vanuit de opdrachtgever behoefte bestaat voor onderhoud en/of impregnatie van het opgeleverde werk, kan NNI hierin voorzien. Ook het aanbrengen van een anti graffiti impregneer of coating behoort tot de mogelijkheden, waardoor gevels makkelijker te reinigen zijn. Onze vakmensen kijken niet alleen naar de eigenschappen van de steen, maar ook naar de toepassing ervan en passen hier het onderhoud op aan. Wanneer goed onderhoud wordt gepleegd kan de levensduur van bijvoorbeeld een gevel met jaren of zelf decennia worden verlengd. Er kan gekozen worden voor een eenmalige onderhoudsbeurt of voor periodiek onderhoud in de vorm van een onderhoudscontract.

 

Nazorg na oplevering

Een belangrijke fase die na de uitvoering vaak over het hoofd wordt gezien, is de nazorgfase. Dit geldt niet voor NNI. Ook na oplevering van het bouwproject staan we voor je klaar. Eventuele opleverpunten worden snel en accuraat afgehandeld en onverhoopte gebreken worden snel opgelost. Ook het geven van adviezen voor ingebruikname en onderhoud behoren tot de nazorgfase. Ook evalueren we graag met jou het project om zodoende verbeterpunten mee te kunnen nemen in een volgende samenwerking.